Naar winkelwagen
0 items(s) | 0.00 €
Login
Register

21/01/2021 - Nieuw: S-works Ares schoenen


Maak kennis met de nieuwe S-Works Ares:

 

Met de nieuwe S-Works Ares hebben we de raceschoen opnieuw uitgevonden. Het is de meest efficiënte en krachtige performance schoen die we ooit hebben gemaakt.
 
De S-Works Ares biedt de ultieme balans tussen een ongekende krachtoverbrenging en alledaags comfort, dankzij de geheel nieuwe gepatenteerde sluiting systeem. Door het vasthouden en verspreiden van druk over een groter oppervlak van de middenvoet, elimineert de S-Works Ares in wezen het kantelen van de voet, zodat er meer kracht gezet kan worden voor meer snelheid.
 
Maar explosieve snelheid zou alleen ongemakkelijk moeten zijn voor de concurrentie. Dit nieuwe sluiting systeem wordt gecombineerd met een Dyneema®-versterkte sok voering die beschadiging aan de pezen voorkomt en daarnaast optimaal comfort biedt. Uitgebreide tests van power output en acceleratie bevestigden het vermogen van de S-Works Ares - onze pressure mapping studies toonden een toename van 20% van het contactoppervlak in vergelijking met een traditioneel sluiting systeem. Dit zorgt voor een veiligere en comfortabelere pasvorm.
 
“Toen ik de Ares schoenen voor de eerste keer aandeed, voelde het aan alsof ik pantoffels aantrok naast de openhaard.” 
Julian Alaphilippe, Deceuninck – Quick-Step
 
De basis voor het ontwerp van de S-Works Ares is Body Geometry - het optimaliseren van de heup-, knie- en voetafstelling - om de kracht te verhogen, de efficiëntie te verbeteren en de kans op blessures te verkleinen. Dit is de prestatie die onze atleten kunnen voelen.
 
“Tijdens de Tour de France dit jaar, was ik bezorgd dat één van de andere sprinters al eerder de S-Works Ares zou hebben, ik weet namelijk dat ze een verschil maken.’’ 
Sam Bennett, Deceuninck – Quick-Step 

 


‹‹Terugkeren