Naar winkelwagen
0 items(s) | 0.00 €
Login
Register

30/09/2020 - Nieuw: Specialized Chisel


 

DE COMPLEET NIEUWE CHISEL

SHAPED BY RACING

De nieuwe Chisel is gecreëerd door alles wat we de afgelopen 40 jaar geleerd hebben van XC-wedstrijden. Het is een rasechte XC-racemachine die iedere klim, bocht en rotspartij aanvalt met snelheid en efficiëntie. Dit samen zorgt ervoor dat de nieuwe Chisel de meest capabele en beste performance aluminium XC-fiets ter wereld is. Carbon blijkt immers niet de enige weg naar de top van het podium te zijn.

 
   

WEDSTRIJDGEWICHT

Het is geen geheim dat XC-wedstrijden worden gewonnen en verloren op de klimmetjes, en dat is waarom we de Chisel op een serieus dieet hebben gezet om één van de lichtste aluminium hardtail frames ter wereld te worden. Net zo licht als carbon. De geavanceerde D'Aluisio Smartweld Technologie \(DSW\) en het M5 aluminium, maken het mogelijk om zo snel en efficiënt te klimmen en te accelereren dat je zweert dat er ergens een motor in verborgen zit.

 
 

AFGESTEMD OP DE WINST

Vergeet die zware ritten op aluminium fietsen. Dankzij DSW en de hydrogevormde buisvormen, konden onze ingenieurs specifieke gebieden op het frame afstemmen om de perfecte uitgebalanceerde rit te creëren. De zijdelingse stijfheid zorgt voor ultieme krachtoverbrenging en optimale rijprecisie. De achterzijde van het frame is meer verticaal compatible, wat het comfort en de tractie verhoogt. Dit resulteert in harder en langer fietsen.

 
 

READY TO RUMBLE

XC-parcoursen worden elk seizoen technischer, daarom hebben we bij de ontwikkeling van de Chisel gekozen voor de progressieve trail geometrie van de Epic Hardtail. Het resultaat is een zelfverzekerde en wendbare rit met een ongelofelijke downhill stabiliteit bij hoge snelheden, zonder dat dit ten koste gaat van de klim- of stuurprestaties. Het is een winnende combinatie die je in geen enkele andere aluminium XC hardtail tegenkomt.

 
 

DE TOEKOMST VAN ALUMINIUM

Hoe kun je professionele prestaties bieden tegen een prijs die meer rijders zich kunnen veroorloven? D'Aluisio Smartweld Technology, is de oplossing. Door de manier waarop aluminium frames zijn gebouwd volledig te vernieuwen, kunnen we een combinatie van gewicht, sterkte, stijfheid en compliance leveren wat voorheen onmogelijk was. Smartweld is de toekomst van aluminium.

 
     


‹‹Terugkeren