Naar winkelwagen
0 items(s) | 0.00 €
Login
Register

4/09/2015 - De Ronde is van BEGIJN! Zaterdag 3 Oktober!


DE RONDE VAN BEGIJN - EERSTE WIELERCAFE MET RONKENDE NAMEN IN HAMME OP 3 OKTOBER 2015

 

Begijn Le Bleu is zot van de koers en dat zal iedereen geweten hebben. Op zaterdag 3 oktober a.s. nodigt de comedian en Foute Vriend namelijk drie prominente gasten uit voor De Ronde van Begijn in Rico's café in Hamme. Die avond zullen niemand minder dan Nick Nuyens, Jurgen Mettepenningen en Johan Museeuw een babbel hebben met gastheer Begijn.

De Ronde van Begijn wordt een gezellige avond waar iedereen van harte welkom is en zijn of haar wielerhart kan ophalen. Bedoeling is dit wielercafé tweejaarlijks te organiseren.  In deze eerste editie maken de gasten de balans op van het voorbije wegseizoen en het komend cyclocross seizoen.  Tussen pot en pint zal er gebabbeld worden over koers, koers en niet te vergeten: de koers. Waaslander Begijn is verantwoordelijk voor de babbels, ongetwijfeld gemengd met een streepje entertainment.

De Ronde van Begijn met:

Nick Nuyens: voormalig wielrenner. Won o.a.  Kuurne Brussel Kuurne (2006), Dwars door Vlaanderen (2011) en de Ronde Van Vlaanderen (2011). Nick is een graag geziene gast bij wielerwedstrijden voor uitzendingen van Sporza.

Jurgen Mettepenningen: Hammenaar en manager van wielerploeg Sunweb - Napoleon Games. Vorig seizoen won zijn ploeg het Belgisch Kampioenschap (Klaas Van Tornout), de Eerste plaats in het UCI-klassement (Kevin Pauwels) en het wereldkampioenschap bij de beloften (Michael Vanthourenhout).

Johan Museeuw:  De Leeuw Van Vlaanderen

 

De Ronde van Begijn

Zaterdag 3 oktober - 20.00 u

Rico's café - Stationsstraat 45 Hamme

Inkom: 5,- Euro

Reservaties verplicht en enkel via dit e-mailadres

derondevanbegijn@gmail.com

 

 


‹‹Terugkeren